fredag 1 juni 2012

HELVETE!!

för någon vecka sedan lade jag ner det här med vinterskor & långkalsingar. & svepte omkring i sommarklänningar & kortkort. idag var det så satans skitkallt & min ånger var stor. så idag lägger jag upp vinterkläderna igen. frågan är bara: när är det tänkt att man ska använda vårkläder? & vad är krejen med att det ska behövas vinterkläder när det är sommarmånad om någon dag? VARFÖR I HELVETE?!?!?!?!?!
 Från & med idag är det tillåtet med alkoholservering på äldreboenden :)  thank fuckin god! helt sjukt att dom grå små INTE har fått sig en snaps till Julen, midsommar, påsk etc. iom. att Sverige är ett sådant jävla helgalkis-land, but then again, kan dom inte få två ägg om dagen så why the fuck skulle dom få dig en söndags-öl..


En annan ointressant sak som hände idag, när jag läste tidningen om kommunens planer på ännu en ombyggnad av kommunhuset som dom uppskattade skulle kosta runt 34 miljoner kronor så började jag slå på den. fatta, JAG VILL INTE HA EN JÄVLA RONDELL MED BLOMMOR I FÖR HUNDRAFEMTIO PAPP & ERT NYA JÄVLA KOMMUNHUS KAN NI KÖRA UPP I RÖVEN ERA SATANS SINNESSLÖA, IMBECILLA APJÄVLAR!!! JAG VILL SLIPPA BETALA 300 SABLANS KRONOR FÖR EN RUTINKONTROLL PÅ VIRUSHUSET & KOMPETENTA LÄRARE I SKOLORNA, FATTA!??!


1 kommentar: